ceturtdiena, 2016. gada 3. marts

Mixa micelārais ūdens, līdzsvarojošs sejas krēms un divfāžu acu dekoratīvās kosmētikas noņēmējs

Zīmolu Mixa Francijā pazīst jau kopš 1924.gada, bet mūsu veikalu plauktos tas nonācis salīdzinoši nesen.
Mixa sevi pozicionē kā jutīgas ādas ekspertu, vizuāli ļoti atgādinot aptiekas produkciju.
Mana āda nav jutīga, šobrīd tā ir normāla, nedaudz kombinēta, tāpēc ar prieku izmēģināju produktus, kas paredzēti manam ādas tipam.
Atzīšos, ka aptiekas sejas kopšanas kosmētiku lietojusi neesmu, tāpēc salīdzināt Mixu ar citiem zīmoliem nevarēšu.




Micelārais ūdens "Optimal Tolerance" (400ml) paredzēts jutīgai un reaģējošai ādai.
Ļoti labs micelārais ūdens, kurš perfekti noņem kosmētiku - abām acīm man pietiek ar vienu vates plāksnīti, patēriņš ir minimāls (lietojot Garnier micelāro ūdeni, katrai acij vajadzēja pusotru plāksnīti). Arī pēc kosmētikas notīrīšanas, nav sajūtas, ka acis grauž (nēsāju kontaktlēcas, pēc citiem micelārajiem ūdeņiem man tā ir). Iespaids ļoti labs, noteikti pirkšu atkārtoti.

Cena: 6.99€

Viegls, līdzsvarojošs, 24h mitrinošs krēms (50ml) paredzēts jutīgai, normālai un jaukta tipa ādai ar noslieci uz spīdēšanu.
Patīkams sejas krēms, ko var lietot gan no rīta, gan vakaros, gan paņemt līdzi. Tāds universālais mitrinātājs. Krēms nav biezs un ķepīgs, iesūcas salīdzinoši ātri, nogludina ādu un labi to mitrina. Krēmam ir neitrāla smarža un ērts iepakojums. Visvairāk man to patīk lietot pēc dušas vai uz nakti sajaukt kopā ar eļļu. Negatīvas izmaiņas mēneša laikā novērojusi neesmu.

Cena: 6.59€


Divfāžu acu kosmētikas noņēmējs (125ml) piemērots jutīgai ādai un acu plakstiņiem, noņem pat ūdensnoturīgu kosmētiku. Kosmētikas noņēmēju veido divas fāzes - eļļa un ūdens, kas ļauj kosmētikai izšķīst un noņem to bez berzēšanas.
Divfāžu kosmētikas noņēmējus acīm lietoju ļoti reti, divu iemeslu dēļ - pirmkārt, nelietoju ūdensnoturīgo kosmētiku, neredzu tai jēgu, jo pēdējā ūdensnoturīgā tuša mani pārvērta par pandu, otrkārt - nepatīk eļļainā sajūta acīs un kontaktlēcas, kas aizmiglojas. Šāda tipa līdzekļus man patīk lietot, lai notīrītu spilgtas lūpukrāsas. Un šo uzdevumu Mixa divfāžu kosmētikas noņēmējs veic perfekti. Lūpukrāsu var notīrīt ļoti ātri, neatstājot paliekas. Vienreiz pamēģināju arī acīm - kosmētiku noņem ļoti ātri, tomēr eļļainā sajūta nepamet. Patīk, ka ar šo produktu ne lūpas, ne acis nav traki jāberzē.

Cena: 4.59€

Kopumā iespaids par šiem produktiem ir pozitīvs, micelāro ūdeni noteikti pirkšu atkārtoti, domāju, ka krēmu arī. Patīkamas arī ir cenas, ar atlaidēm vēl pievilcīgāk.
Produkti nopērkami veikalā Drogas.


Esat ko mēģinājušas no Mixa? Ļoti labprāt palasītu jutīgas ādas īpašnieču atsauksmes, vai produkti patiešām strādā un ir aptiekas kosmētikas līmenī.


*PR paraugi


4 komentāri:

  1. Es no ši krēma neredzeju īsti nekādas izmaiņas, ne negatīvas, ne pozitīvas, tikai manīju, ka viņš nemitrina ādu tādā līmenī, kā kosmētika, ko lietoju iepriekš, pēc tā secinu, ka nav slikts, kā rezerves krēms, bet tā pilnīgi nekas īpašs..
    Udentiņš & divfāžu līdzeklis gan labi un pilda savu funkciju super ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man krēms ļoti labi der, mitrina visu, ko vajag mitrināt. :)

      Dzēst
  2. Neesmu krēmu mēģinājusi, bet lasu te dažādas atsauksmes par viņu. Man ļoti, ļoti patika micelārais ūdens, tieši nesen piebeidzu pudeli. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Micelārais ūdens foršs un krēms man arī ļooti patīk. :)

      Dzēst