pirmdiena, 2016. gada 28. marts

Pirmās pavasara vēsmas - marts

Trešais gada mēnesis jau teju, teju beidzies, vēlējos izcelt produktus, kas man martā ļoti patikuši.
Samazinot savu iepirkšanās kāri, esmu iemācījusies savos krājumos atrast sen aizmirstas lietas, kas patiešām ir ļoti foršas.
 

Artistry Hydra-V mitrinošā maska* - auduma maska, iepakojumā 5 "palagmaskas", ērti lietojama, labi mitrina, patīk, ka nav ar mocībām jāberž nost vai jāķēpājas. Atsvaidzina nogurušu ādu, vienīgais mīnuss - es nespēju bez dīdīšanās nogulēt tās 20min. (Amway, 36€)

Kerastase Chronologiste parfimētā eļļa matiem - L'Oreal Mythic Oil nomainu pret šo, ļoti patīkams matu kopšanas rituāla noslēgums. Lieliska smarža un mati tādi viegli, spīdīgi un gaisīgi. (Kolonna, ap 50€)

Guerlain Meteorites Pearls 02 Clair - pirms diviem (!!!) gadiem atjaunotā meteorītu kolekciju, lietoju gaužām reti, šajā pavasarī to laboju. Piešķir nogurušai sejai mirdzumu un labi izgaismo nesmukās vietas. (Stockmann, ap 57€)
 
Guerlain La Petite Robe Noire EDT 50ml - šīs smaržas atdevu mammai, bet pati šad un tad iepūšu. Perfekti iederas agrā pavasarī, smaržo pēc svaigi izmazgātas veļas un ķiršiem. Vieglas, elegantas un patiks romantiskām jaunkundzēm. (Stockmann, ap 65€)

Douglas Home Spa dzirkstošie vannas kubiņi* - Spirit of Asia, Harmony of Ayurveda, Beauty of Hawaii. Jaunums Douglas Home Spa sērijā. Forši, mazi, smaržojoši kubiņi, ko iemest vannā un relaksēties. Patīkami aromāti, iespējams, ka pamēģināšu vēl kaut ko no Spa līnijas. (Douglas, 1.49€)
 
YSL La Laque Couture 18 Bleu Majorelle - skaisti zila nagu laka, klājas ļoti labi un uz nagiem izskatās wow. Bieži nelakoju, bet kad uzlakoju, tad nēsāju aptuveni nedēļu. (Stockmann, ap 25€)

 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru