sestdiena, 2016. gada 5. marts

Sievišķīgais maigums - The Body Shop British Rose ķermeņa kopšanas kolekcija

Jauna ķermeņa kopšanas kolekcija no The Body Shop, izteikti sievišķīga un maiga - British Rose jeb Britu roze. Rozes audzētas Anglijas sirdī - Herefordšīrā, godalgotā lauksaimniecībā speciāli The Body Shop 40 gadu jubilejai.
 
Jau kādu laiciņu esmu iemīlējusi rožu aromātu, kaut gan pirms gadiem trīs es rožu smaržu kosmētikā paciest nevarēju. Aromterapija to skaidro kā pieaugšanu, nobriešanu un pašai arī tā patīkami, ka beidzot sajūsminos par sievišķīgajiem aromātiem. Ar lavandu stāsts tas pats - agrāk ļoti nepatika, šobrīd patīk un nomierina.


Britu rozes kolekcijā ietilpst dušas želeja, vannas putas, roku krēms, tualetes ūdens, ziepes, skrubis, sviestkrēms un esence ķermeņa ādas mirdzumam.
Vizuālais noformējums dikti simpātisks, tas melnais ar rozā... un tās rozes!

Britu roze ādai ziedlapiņu maigumā



Britu rozes želejveida skrubis (250ml) padara ikdienas ķermeņa kopšanu īpašu. Želejveida tekstūra ar īstām rožu ziedlapiņām viegli kūst uz ķermeņa virsmas, maigi to attīrot. Rezultātā āda kļūst gludāka un svaigāka. Skrubis satur rožu esenci no Anglijas, mežrozīšu ziedlapu un valriekstu pulveri, Godīgas tirdzniecības savvaļas ziedu medu.
 
Želejveida skrubji parasti ir daudz maigāki nekā sāls vai cukura skrubji. Šāda tipa skrubjus esmu iemīļojusi vasarā, kad negribas noberzt glīto iedegumu. Skrubis skaisti smaržo, skrubējošo daļu veido mikrodaļiņas - ziedlapiņas un valriekstu pulveris, kas maigi attīra ādu. Skrubis smaržo intensīvi, pēc dušošanās visa vannasistaba ir patīkamā ziedu aromātā. Āda tiek maigi attīrīta, neberžot. Želejveida skrubjus var izmantot arī kā dušas želeju, tāds 2in1 variants.
 
Cena: 20.50€



Britu rozes ķermeņa sviestkrēms (200ml) - šis samtaini maigais mitrinātājs šķiet tik viegls, taču vienlaikus spēj nodrošināt bagātīgu mitrināšanu. Ideāli piemērots normālai un sausai ādai.
 
Patīkams ķermeņa krēms (TBS mainījuši sviestu konsistenci, šobrīd tie ir krēmīgi), kas viegli klājas. Nevarētu apgalvot, ka sviestkrēms iesūcas ātri, liekas, ka iepriekšējā sviestkrēmu konsistence iesūcās ātrāk. Šis sviests ideāli piemērots nesteidzīgiem rītiem vai vēliem vakariem, kad ķermenim nepieciešams miers un relaksācija. Mans rituāls - pēc dušas vai vannas iezieķēties, izķemmēt slapjos matus, iesmērēt eļļu un ļaut matiem nedaudz apžūt, tad arī sviestkrēms labi iesūcies un padarījis ādu liegi smaržojošu.
 
Cena: 18.90€


Britu rozes ķermeņa losjons-esence ādas mirdzumam (250ml) nodrošina līdz 24 stundu mitrināšanu un piešķir veselīgu, pērļainu mirdzumu pelēcīgai ādai. Superviegla konsistence, ātri iesūcas ādā.
 
Šis losjons-esence ir mans mīļākais produkts no mēģinātajiem. Tekstūra gluži kā pieniņam, ādā iesūcas ļoti ātri. Pats losjons-esence ir ar perlamutra mirdzumu, no sākuma biju domājusi, ka šis ir tāds shimmer losjons, bet ļoti nopriecājos, ka uz ādas nepaliek mazie mirdzumi. Par toņa uzlabošanu spriest nemāku, bet vieglā konsistence patiešām labi mitrina manu ne pārāk sauso ādu. Arī fantastiski liegā smarža saglabājas dažas stundas. Šis produkts patiks slinkajām meitenēm, kuras īpaši neaizraujas ar zieķiem, losjons-esence nožūst momentāli.
 
Cena: 22.50€


Šogad The Body Shop paliek 40 gadi. Jau gadus desmit vai vienpadsmit esmu viņu kliente. Katru jaunumu uztveru ar sajūsmu, man patiešām šis zīmols ir ļoti, ļoti mīļš, ar prieku gaidīšu jaunas līnijas, jo gan sejas ādas kopšanas produkti, gan ķermeņa kopšanas produkti (gandrīz visi) nav likuši vilties.
 
Runājot par jaunumiem, šodien Stenders veikalā smaržoju dušas želeju no jaunās ābeļziedu līnijas, būšot arī ķermeņa pieniņš un sprejs, un es jau gribu! Aromāts tik svaigs un patīkams!

Jau pasmaržojāt Britu rozi? Kuri produkti uzrunā?

 
*PR paraugi

3 komentāri:

  1. Pagaidām neesmu šos pasmaržojusi, bet noteikti tas jāizdara :) Prāts nesās uz kādu jauku dušas želeju :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es gribu jauno Stenders ābeļziedu dušas želeju. :) Bet šī arī būs ļoti jauka.

      Dzēst
    2. O, ābeļziedu izklausās pat ļoooti - arī tās jāaposta :)

      Dzēst