piektdiena, 2015. gada 6. februāris

Dior Diorlisse Abricot Vernis Soin Lissant Perfecteur 800 Rose des Neiges (Snow Pink)

Manai un Dior Crème Abricot mīlestībai pietrūka vēl kaut kas no Abricot kolekcijas. Biju nolēmusi pirkt gan bāzi, gan Diorlisse izlīdzinošo līdzekli, līdz Beauty by Bloggers blogā izlasīju, ka Diorlisse Smoothing Perfecting Nail Care var lietot arī kā bāzi pirms nagu lakas uzklāšanas.



Diorlisse Abricot ir izlīdzinoša nagu laka maigi rozā tonī (es to dēvēju par sniega princesi). Nav noslēpums, ka mani nagi nav perfektā stāvoklī. Lai arī tie ir stingri, tomēr nagu virsmu "rotā" arī grubuļi un rievas. Izlīdzinošā laka labi pārklāj nagu, sīkās rievas aizpilda, tomēr ar rievām, kas vertikāli aug visa naga garumā, galā netiek. Gaišās nagu lakas virs izlīdzinošās lakas turas vidēji 4-5 dienas, tumšās un košās lakas vēl neesmu mēģinājusi. 



Ļoti patīk, ka Diorlisse Abricot var valkāt arī ikdienā - vienā vai divās kārtas. Vienā kārtā laka būs gandrīz neredzama, bet divās - jau pamanāmāka. Protams, šāds, gandrīz vai balts tonis, uzliek papildu pienākumus - uzmanīgi jāskatās, vai aiz nagiem nav aizķērušies netīrumi. 



Ar Dior Diorlisse Abricot nagu līdzekli esmu ļoti apmierināta, simpatizē, ka pēc nagu lakas nožūšanas nagi iegūst raksturīgo Abricot aromātu. Sīkums, bet patīkami.

Diorlisse Abricot pieejams vēl siltā un vieglā rozā tonī (500 Pétale de Rose jeb Pink Petal).



Kur nopirkt: Stockmann, Douglas, Kristiana
Cik maksā: ap 27
Vērtējums: 8/10

Baibas atsauksmi varat izlasīt šeit.

7 komentāri:

  1. Ļoti skaisti izskatās uz taviem nadziņiem! :) Kā vienmēr skatoties uz skaistajām fotogrāfijām siekala tek! :)

    AtbildētDzēst
  2. Interesanti, bet man šķiet nevajadzīgi...arī esmu iemīlējusies abricot smaržā.... šo varētu lietot kā tādu ikdienas laku, bet man ir Dior glow kas mannikdienai ļoti ļoti pat ļoti patīk...bildes pasaka

    AtbildētDzēst
  3. Cik superīgi izskatās uz nagiem. Liekas taču tik vienkārši, bet skaisti kā nekā :) Bildes tiešām tādas mierpilnas un gaišas :)

    AtbildētDzēst
  4. Nagi izskatās tik kopti, kā visām Anglijas princesēm! Šķiet, ka tieši spīdums dod to efektu, jo galu galā smadzenēs iesēdies, ka veselīgiem nagiem jāspīd :)

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst
  5. Skaists nieciņš prieciņš. Patīk bāzes ar vieglu toni, lieliski noslēpj visas naga nepilnības.

    AtbildētDzēst