ceturtdiena, 2015. gada 4. jūnijs

SPA sajūtas mājās jeb iepazīšanās ar Rituals...

Man ļoti patīk SPA, baseini, masāžas, pirtis... Kuram gan nepatīk? Protams, SPA apmeklējums ir kas īpašs, bet to visu var noorganizēt arī mājas apstākļos. Viens no īpašo sajūtu radītājiem ir zīmols Rituals..., ko es iepazīstu tikai tagad. Iemesls tam ir diezgan neizdevīgā atrašanās vieta. Parasti uz Riga Plaza braucu ar kādu kopā un nekad neatliek laika kārtīgai veikala izpētei. 



Man ļoti garšo zaļā tēja, agrāk tik vien no tās pārtiku. Veikalā pirktās zaļās tējas reizēm mēdz būt rūgtas un ar pēcgaršu. Biju jau pieradusi, tomēr pagaršojot Rituals Jasmine Delight tēju, mani patīkami pārsteidza tējas maigā un izteiktā garšu. 
Skaista kārba ar 20 auduma piramīdmaisiņiem noteikti neliks jums vilties, ja esat zaļās tējas mīles.



Roku krēms Ginko's Secret manām sajūtām noteikti ir nakts roku krēms. Krēms-balzams ir diezgan biezs, iesūcas ātri un atstāj tādu kā samtainu apvalku. Pirms gulētiešanas ļoti patīkams, bet ikdienai man patīk viegli roku krēmi, kas ļoti ātri iesūcas. Smarža ir ļoti patīkama, asociācijas ar ko konkrētu nav. Arī mamma pamēģināja šo roku krēmu, viņa bija sajūsmā, tāpēc Ginko's Secret ceļos pie viņas.


Magic Touch Cherry Blossom & Rice Milk ķermeņa krēms patiešām ir maģiskais pieskāriens. Fantastiski viegls ķermeņa krēms, kas momentāli iesūcas, padarot ādu samtaini maigu. Un smarža... Pavasaris bundulītī. Ļoti simpatizē askētiskais iepkojums un produkts vispār. Esmu palikusi diezgan prasīga pret ķermeņa kopšanas produktiem, šis tiešām ir lielisks atradums. Ne lipīguma, ne velšanās uz ādas, tik vien kā mirklis baudas un smaržas...



Lai radītu īstu SPA sajūtu mājās, Rituals ir pārūpējies par visu - veikalā nopērkamas gan sveces, gan aromkociņi, gan mājas aromāti, nemaz nerunājot par visu nepieciešamo ķermeņa kosmētiku.

Manam miera rituālam vēl pietrūkst dušas eļļas un skrubis, tie noteikti būs mani nākamie pirkumi, kad izpētīšu kārtīgi visu veikalu.

Kur nopirkt: Rituals... konceptveikals (t/c Riga Plaza)
Cik maksā: tēja ~4.50€
roku krēms ~10€
ķermeņa krēms ~16€
Vērtējums: tēja un ķermeņa krēms 10/10
roku krēms 7/10

Kas jums patīk no Rituals?

*Paldies Rituals... par iespēju izmēģināt produktus.

6 komentāri:

  1. Zaļā tēja ir ļoti garda. Noteikti tiks kādam arī kādreiz uzdāvināta. :)

    AtbildētDzēst
  2. tas ķermeņa krēsm ir fantastisks - šodien piefiksēju, ka gandrīz katru reizi, kad iesmērējos ar šo, vīrietis pasaka, ka smuki smaržoju. :D

    AtbildētDzēst
  3. Tēja un ķermeņa krēms ar mani favorīti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aukstajai sezonai noskatīju mandarīnu&piparmētru roku krēmu, varētu būt ļoti foršs. :)

      Dzēst