pirmdiena, 2015. gada 15. jūnijs

Vasaras gardumi - The Body Shop saldā citrona sviestkrēms, dušas želeja un Dzintars Spa Premium saulainā arbūza ķermeņa losjons

Siltās un saulainās dienas ir īstais laiks, lai izbaudītu garšīgus ķermeņa produktus. Pirms kāda laiciņa, izmantojot atlaides, iegādājos sev dažus kārumus. Vienu brīdi biju noreducējusi visus zieķu krājumus līdz minimumam, tomēr atkal jau kolekcija papildinājusies. Šoreiz par jaunākajiem produktiem no ķermeņa kopšanas plauktiņa.




Pēc mīlestības ar Dzintars Spa Premium melleņu-mango jogurtu, vēlējos iegādāties arī kaut ko ar arbūza smaržu. Izvēlējos saulainā arbūza ķermeņa losjonu, tomēr nedaudz vīlos. Konsistence kā jau losjonam, iesūcas ātri, tomēr nav tās foršās sajūtas, kādas bija, kad lietoju Spa Premium melleņu-mango jogurtu. Melleņu zieķis klājās kā pasaka, bet losjons... losjons klājas parasti, nekas īpašs, pietrūka tās wow sajūtas. Smarža vairāk atgādina arbūzu konfektes vai kādu citu gardumu, ļoti salds un saules pilns arbūzs, kas nosēžas uz ādas, atstājot tādu garšīgu aromātu. Noteikti pirkšu vēl jogurtu, nezinu, vai ar arbūza aromātu, atkārtošos, ka jogurts patīkami klājas uz ādas un smaržo lieliski. Patiešām iesaku!



The Body Shop Sweet Lemon jeb saldā citrona dušas želeja manā plauktiņā jau ir kādu trešo reizi, ļoti patīk aromāts un vispār TBS dušas želejas vispār. Patīkams svaigums. Saldā citrona sviestkrēms man ir pirmo reizi, šoreiz patīkami pārsteidza krēmainā konsistence (varbūt pie vainas tas, ka tajā dienā, kad iepirkos, ilgi staigāju saulē), parasti sviesti man paliek diezgan cieti un sviestaini. Aromāts ir ļoti patīkams, nav ne miņas no ķīmiskā citrona aromāta, viss tāds liegs un svaigs. Esmu lietojusi arī saldā citrona losjonu, tomēr sviests man patīk daudz labāk. Klāju uz nedaudz mitras ādas, tā sviestkrēms iesūcas labāk.

Vēlējos piebilst, ka saldais citrons The Body Shop pārcēlies uz limitētajām kolekcijām, kas pieejamas izpārdošanu laikā.


Jau sapņoju par vasaras atlaidēm TBS veikalos un iestāšanos kādā anonīmo bodīšopaholiķu klubiņā.


Kur nopirkt: The Body Shop, Dzintars konceptveikali
Cik maksā (ar atlaidi): dušas želeja 3.75€
sviestkrēms 9.40€
ķermeņa losjons 3.50€ (bez atlaides 14)
Vērtējums: dušas želeja 10/10
sviestkrēms 8/10
ķermeņa losjons 7/10


Kādus aromātus vasarai izvēlaties?

4 komentāri:

  1. Ak, cik skaistum skaistas bildes, vienmēr ar baudu noskatos kā Tu vizuāli kompozīcijas saliec produktiņus, ļoti patīk. Noteikti gribu the body shop dušas želeju. Uz Dzintara lielajām atlaidēm neuzspēju. Tas, kas mani attur no Dzintars produktu iegādes ir ne cena, pat ne dizains, bet "jaukās" pārdevējas, gadās retais Dzintars veikals, kurā patīkami uzturēties, ir, protams, tādi, kuros laipni pārdevēji, bet, piemēram, šodien iegāju Vienības gatves zdintars veikalā, laipni sasveicinājos ar veikala pārdevēju, pamanīju, ka stendos nav losjonu, un uzdevu jautājumu vai losjoni no spa sērijas ir(mēdz būt, ka nav paspēts preci vienkārši plauktā izlikt), kā atbildi saņēmu augstprātīgu tekstu, ka spa sērijai losjoni neeksistē, bet ir tikai balzami, es pasmaidīju un sacīju, ka lotion ir losjons, tas nekas, ka uz iepakojuma iztulkots kā balzams, viņa man sāka acīs bāzt pavadzīmes, kurās rakstīts balzams, ka losjoni viņiem neeksistē. Nu ko, lai ir laimīga ar saviem balzamiem, nav brīnums, ka biju vienīgā pircēja. Ieteikums Dzintaram savu personālu papētīt, jo dzīvojam laikmetā, kad pret pircēju ir jābūt cieņai, ja pārdevējs nebūs laipns, vienalga, cik lētas preces pārdos, es labāk aiziešu un nopirkšu uz pusi dārgāk tajā veikalā, kurā attieksme būs normāla. Iepriekš esmu pirkusi melleņu-mango losjonu, dievīga smarža un ādai arī patīkams, paliek maiga.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par jaukajiem vārdiem! :)

      Drausmīga attieksme, jūtu līdzi!

      Dzēst
  2. Man šis saulainas arbūzs stipri pa saldu likās, bet vispār tas melleņu-mango ļoti labs ir, lai lietots vien dažas reizes, labi sevi pierādījis :)

    AtbildētDzēst