otrdiena, 2015. gada 16. jūnijs

YSL Touche Éclat Collector Rock Lace Limited Edition

Beidzot arī pie manis nonācis slavenais YSL kulta produkts Touche Eclat. Par to dzirdēts daudz nostāstu, vēlējos arī es izmēģināt, vai produkts ir savas cenas (pēc maniem aprēķiniem, 100ml šī produkta maksā ap ~1640€ - kosmoss, salīdzinot ar to, ka selektīvās kosmētikas tonālie krēmi vidēji maksā ~50) vērts.


Skaistā zelta YSL kastīte, kur paslēpies vēl skaistāka dizaina produkts - šī gada limitētās Rock Lace kolekcijas Touche Eclat izgaismotājs. Punktotais mežģīņu dizains mani viennozīmīgi nopirka, kaut gan pašu produktu vēlējos pamēģināt jau sen. Pirms vairākiem gadiem no vienas make-up mākslinieces dzirdēju, ka tieši šis spēs atrisināt manas tumšo loku problēmas.




YSL Touche Eclat lietoju, lai izgaismotu ādu zem acīm, esmu patīkami pārsteigta, ka līdzeklis patiešām strādā un savu uzdevumu pilda ļoti labi, jo es jau biju gatavojusies, ka rezultāts nebūs nekas īpašs. Tonis #2 jeb Luminous Ivory labi saplūst ar manu ādu un acu skatienu padara svaigāku. Līdz ar vasaru un biežu uzturēšanos svaigā gaisā, sejas āda vairs nav tik pelēka un nogurusi kā ziemā, arī tumšie loki ir mazinājušies, tāpēc nepieciešamība pēc izgaismojošajiem konsīleriem vairs nav tik liela. Konsīleris nav ne šķidrs, ne biezs, šķidrāks par Avon Luxe konsīleri

Vai ir vērts pirkt? Domāju, ka jā - izmēģināšanai. Ļoti līdzīgs produkts ir mans mīļais The Body Shop Lightening Touch konsīleris, kas izdara visu to pašu ko YSL Touche Eclat, bet par divreiz mazāku cenu.
Ziņkāre ir apmierināta, ir vēl daži konsīleri, ko vēlos izmēģināt un tad jau meklējumi šajā jomā arī būs beigušies.

Tilpums šim produktam ir niecīgs - 2,5ml, pietiks apmēram diviem mēnešiem. 

Kur nopirkt: Stockmann, Douglas, Kristiana
Cik maksā: ~41€
Vērtējums: 9/10

Esat mēģinājušas slaveno Touche Eclat izgaismotāju?
Manā vēlmju sarakstā vēl ir Le Teint Touche Eclat tonālais krēms, bet to uz rudens pusi, šobrīd vasarai perfekti piestāv YSL Le Teint Encre de Peau.

6 komentāri:

  1. Cena kosmiska, bet ellišķīgi skaists gan :)

    AtbildētDzēst
  2. Šis tiešām ir labs, bet mans favorīts ir Bourjois Healthy Mix Concealer 10ml.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. To arī vēlos izmēģināt. :)

      Dzēst
    2. Latvijā vai tas maz ir vairs pieejams? Atceros iepriekš viņu manīju, bet man liekās, ka pie mums vairs nav. :)

      Dzēst
    3. kosmētiku 90% pērku internetveikalos tāpēc nemācēšu pateikt par veikaliem, bet serenity.lv un feelunique vel nesen redzēju

      Dzēst