piektdiena, 2015. gada 24. jūlijs

Artdeco LE summer collection Here Comes The Sun Bronzing Powder Compact SPF15 04 Beach Party

Vasara jau vidū, šorīt spīd saule, izdomāju, ka lielisks mirklis, lai pastāstītu par bronzeri, ko esmu iemīļojusi šovasar. Ceru, ka nedaudz saules starus esat noķērušas un lietojat bronzerus, lai izceltu skaisto iedegumu.

Artdeco vasaras kolekcijas vienmēr ir ļoti skaistas, radītas saules noglāstītai ādai. Kulta produkts vienmēr ir sārtums, kas no veikalu plauktiem pazūd ļoti ātri. Arī es pirms diviem gadiem nopirku bronzing glow blusher no Tribal Sunset kolekcijas, produkts bija lielisks. Šogad acis iemirdzējās uz bronzeriem, atlaides padarīja pirkumu vēl patīkamāku.



Artdeco bronzeri 04 Beach Party lietoju jau no jūnija sākuma, produkts man tik ļoti iepaticies, ka izmantoju to katrā krāsošanās reizē. 

Skaists dizains - austrumnieciska kastīte, pati pūdernīca skaistā bronzīgā tonī un produkts - pasaka.
Bronzējošais pūderis ir smalka maluma, uz sejas klājas viegli un neatstāj gliteru un mirdzumu kārtu. Gaumīgs, zeltains tonis. Bronzeri klāju pār visu seju, īpaši neizceļot tās vietas, kam bronzeris paredzēts. Viegls iedegums visai sejai.



Esmu ļoti apmierināta ar bronzera toni, tas nav ruds un arī pelēks, tieši kā vajag. Bronzerim ir ļoti skaists satīna finišs, līdzīgs kā pavasara kolekcijas sārtumam. Lai uzklātu bronzeri, izmantoju The Body Shop kabuki otu, tandēmā abi darbojas lieliski.
Lietojot bronzeri gandrīz katru dienu, skaistais raksts jau nogājis, bet domāju, ka produkts noteikti pietiks arī nākamajai vasarai.


Skumīgi, ka visas labās lietas reiz beidzas, arī šo bronzeri nekur Rīgas centrā nopirkt vairs nevar.


Artdeco pūderveida produktos neesmu vīlusies, tie patiešām lieliski padara savu darbu, glīti izskatās un ar atlaidi maksā ļoti pieklājīgi un nepārspīlēti.


Kur nopirkt: Douglas
Cik maksā (ar atlaidi): 10.17
Vērtējums: 9/10


Kāds ir jūsu šīs vasaras mīļākais bronzeris? 

9 komentāri:

  1. Tagad viņiem vajadzētu laist klajā izgaismotāju ar tieši tādu pašu kvalitāti un iepakojumu :)

    AtbildētDzēst
  2. Jā, Artdeco bronzeris man arī ļoti patīk, lietoju teju katru dienu :)

    AtbildētDzēst
  3. Beidzot saņemies? :) Šis bronzeris man arī ļoti patīk :)

    AtbildētDzēst
  4. Man tik ļoti patīk iepakojums - miu miu miu. Pats bronzeris ir labs, bet man patīk nedaudz mīkstāki. :)

    AtbildētDzēst
  5. Man ļoti patika šī produkta dizains, gaidīju šo kollekciju!
    Un tavas bildes ir superīgas!

    AtbildētDzēst
  6. Šis bronzeris tiešām ir perfekts. Katru dienu lietojot, saprotu, ka šis ir pats perfektākais bronzeris gaišajam ādas tipam. Katra eiro vērts produkts. :)

    AtbildētDzēst