pirmdiena, 2015. gada 6. jūlijs

Saules peldes

Visi zina, ka vasarā obligāti jālieto saules aizsarglīdzekļi. Es ar to grēkoju, jo zieķējos tikai tad, kad cepinos saulē. Un arī tad ne vienmēr izvēlos līdzekļus, kuriem ir augsts SPF. Šodien pastāstīšu par savu saules līdzekļu izvēli, kā arī atrādīšu zieķus, ko lietoju pēc saules peldēm. Mana izvēle ir pavisam vienkārša - šogad lietoju plaša patēriņa kosmētiskos līdzekļus.


Nivea Sun kids SPF 50 kabatas izmēra sauļošanās losjons man iepatikās sava izmēra dēļ. Es neredzu jēgu pirkt 200+ml sauļošanās krēmu, jo mūsu vasaras ir nekādas. Mazos iepakojumus vismaz ir cerība izlietot. Krēms aizsargā ļoti labi, patiks tiem, kuri vēlas patiešām lielu aizsardzību, man prasītos nedaudz brūnāku seju. Bet līdzeklis strādā - aizsargā visu, ko vajag aizsargāt un ir ūdensizturīgs.

Garnier Ambre Solaire Golden Protect SPF 10 sauļošanās eļļa ir aizsargājoša sauļošanās eļļa, kas dāvā zeltainu iedegumu. Garnier eļļas lietoju jau sen, man patīk smarža un efekts. Šķiet, ka pagājušajā gadā draudzenei uz Turciju arī bija līdzi šī eļļa, iedegums mums abām bija labs. Eļļu ir ērti lietot, tā jauki smaržo, ko vēl vairāk vajag? Protams, šo neiesaku lietot, kā pamata aizsardzības līdzekli. Pagājušajā gadā kombinēju ar Garnier Ambre Solaire Wet Skin SPF 30 un Dzintars balzamu nekaitīgam iedegumam. 

Avon Sun+ Maxi Tan izsmidzinoša eļļa iedeguma veicināšanai ir īsts eksotiskais atvaļinājums pudelītē. Eļļas smarža ir tik fantastiska, ka to gribas smērēt visu laiku. Šai eļļai nav SPF, tāpēc uzmanīgi. Saules apspīdēts kokosrieksts, tāds saldens un sulīgs - ar tādu smaržu man asociējas šī eļļa. Laikam iegādāšos arī pārējos līdzekļus no šīs līnijas.


Sun Ozon losjons pēc sauļošanās ar tropisku smaržu ir patīkams, viegls aftersun losjons. Ļoti ātri iesūcas ādā un to labi mitrina. Šo līdzekli izvēlējos pēc smaržas, jo man nepatīk, ka daudzi aftersun līdzekļi smaržo pēc spirta, tas laikam atvēsinošā efekta dēļ. Losjons kā losjons, nekādus brīnumus negaidu.

Dove Summer Glow + soft shimmer barojošs ķermeņa losjons ar vieglu spīdumu. Šī bija pirmā un pēdējā reize, kad lietoju šo krēmu, jo spīguļu tajā ir tik daudz, ka pietrūkst vien poniji ar cukurvatēm un varavīksnes. Losjons ir diezgan biezs, tas viegli klājas uz ādas, sākumā mirdzumi nav redzami. Losjons rada pakāpenisku "vasaras iedegumu", tas gan man patīk. Domāju, ka nopirkšu arī versiju bez šimmera. Dove losjonam ir patīkama smarža, tas ātri iesūcas ādā.. un ja vien tie trakie mirdzumi nebūtu tik daudz, losjons būtu lielisks.

Kur nopirkt: Drogas, Avon
Cik maksā: no 3.50 līdz 7€
Vērtējums: Nivea, Garnier Avon 8/10
Sun Ozon 7/10, Dove 4/10

Man ļoti patīk arī Dzintars sauļošanās līnija, arī tā tiek lietota jau ļoti sen, bet šogad kaut kā neesmu neko no Dzintars vēl nopirkusi. Skatījos arī uz selektīvās kosmētikas zīmolu piedāvājumu, šogad vēl nē, varbūt nākamgad ko izmēģināšu. 

Baudiet sauli!

8 komentāri:

  1. Man ar lielajiem iepakojumiem ir gluži tāpat. Es vispār nemīlu gulēt kā plekste un sauļoties. Ja nosauļojos, tad tik aktivitātēs pie dabas. Līdz ar to vienmēr izmetu pirms/pēc sauļošanās līdzekļus 1/3 iztērētus. Dove varētu pamēģināt (bet bez spīguļiem) - gribas kājām arī kaut kādu tonīti. Rokas un seja jau +/- normāla - bet kājas .. ui :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti pamēģini, man pēc pirmās reizes ir neliels tonītis. :)

      Dzēst
  2. o, jā, šitie spīdumu losjoni ir vienk graujoši :) pamēģināju, rezultātā mirdz visa māja, kaķi un vīru ieskaitot :D

    AtbildētDzēst
  3. Man gan šogad kārtīgs traktorista iedegums! :D

    AtbildētDzēst
  4. man grūti pieņemt jebkādu pretsauļošnās krēmu... varbūt jo saulē īsti nelienu un tomēr... neticu tādai man veidotai iekārtai kā tādai, kad visu laiku tiek prasīts lai pēr vairāk un vairāk....coconut oil?????

    AtbildētDzēst
  5. Pilnīgi piekrītu par Avon eļļas aromātu! Dievinu!!! :)

    AtbildētDzēst
  6. Es vēl neesmu nemaz tā kārtīgi bijusi saulē, bet jau ir iestājies jūlijs :D man no eļļām stāv tā paša pagājušā gada Garnier, tad ir jauna no Lovea un Nivea, bet neesmu lietoju, jo ēnā no ofisa loga var tikai putekļus uzsūkt, ne iedegumu gūt :D

    AtbildētDzēst