pirmdiena, 2014. gada 6. oktobris

Mossa attīrošas krēmputas

Attiecības ar sejas putām jau izbeidzu samērā sen - mēģinātas visādas: Madara, Natura Siberica, Baikal Herbals, Himalaya Domāju, ka pie šāda tipa produkta vairs neatgriezīšos, jo sausināja sejas ādu.
Mossa sejas putas ļoti gaidīju, jo, kad iznāca Mossa produkcija, tieši putas bija tās, kas vēl nebija pieejamas. Domāju, ka sejas putas būs klasiskas, tomēr mani patīkami pārsteidza krēmīgā konsistence.


Mossa attīrošās krēmputas ar balto jāņogu un AHA augļskābēm atsvaidzinoši smaržo, ir patīkamas konsistences - krēmīgas un putojošas, labi attīra ādu - vakaros nomazgā dekoratīvās kosmētikas atlikumus un no rītiem patīkami atsvaidzina, nav velkošas sajūtas. 

Kosmētikas noņemšanai parasti izmantoju kosmētikas noņēmēju vai micelāro ūdeni, tāpēc īsti nevaru spriest, vai putas labi noņem tušu, acu ēnas, zīmuli/laineri. Putas sejai liek justies labi, un tas ir pats galvenais!



Vēl viena priecīga ziņa - veikalos jau parādījušies Mossa jaunumi - micelārais ūdens ar aveni un aveņu-smiltsērkšķu sejas krēms, ko jau uz rokas paspēju pazieķēt, tekstūra ļoti iepatikās.
Izskatās, ka pavisam drīz varēs sakomplektēt veselu sejas kopšanas arsenālu tikai no Latvijā ražotiem produktiem.



Kur nopirkt: Drogas
Cik maksā: 9.95
Vērtējums: 9/10

5 komentāri:

  1. Šīs man arī patīk, jo labi noņem pat skropstu tušu, labs variants, ja kaut kur izbraucot jāpaņem līdzi tikai 1 produkts. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja kkur jābrauc, tad es ņemu līdzi mini Garnier zaļajā pudelītē. :)

      Dzēst
  2. Kosmētiku šīs putas arī šķīdina perfekti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Agrāk kosmētiku noņēmu tikai ar šāda tipa līdzekļiem, tagad nespēju berzēt acis, liekas, ka pietūks. :)

      Dzēst
  3. Jā, kosmētiku tas noņem labi, bet kā kosmētikas noņēmēju es viņu neredzu. Man vairāk viņš patīk kā ikrīta sejas attīrītājs :)
    Mossa jaunumi ļoti piesaistīja. Šodien arī veikalā jau pamēģināju, un vispār baigi patīk.. :)

    AtbildētDzēst