otrdiena, 2015. gada 24. februāris

Matu kopšanas nedēļa - Matrix Biolage Keratindose šampūns un kondicioniers

Ar zīmolu Matrix man jūs nav jāiepazīstina. Ja lasāt manu blogu regulāri, tad zināt, ka no profesionālās matu kosmētikas galvenokārt izvēlos tieši Matrix - patīk efekts, dizains, smarža un pieņemamā cena. 

Matrix Biolage Keratindose sērija ietilpst Advanced grupā - tajā pašā, kurā ir Fiberstrong un jaunie Repairinside matu kopšanas līdzekļi. Advanced grupa ir paredzēta diezgan bojātiem matiem, ikdienas lietošanai un veselīgiem matiem Matrix iesaka Core Care grupu, kurā ietilpst arī vasarā lietotā Hydrasource līnija.


Matrix Biolage Keratindose līnijā ietilpst šampūns, kondicionieris un atjaunojošs sprejs. Šī līnija domāta vidēji bojātiem matiem. Nezinu savu matu sabojātības pakāpi, bet šajā ziņā labāk izvēlos spēcīgus un iedarbīgus līdzekļus. 

Biolage Keratindose šampūna kondicionējošā formula palīdz stiprināt matu struktūru tieši bojātajās vietās, vienlaicīgi neļaujot zaudēt matam zaudēt mitrumu, kā arī šampūns palīdz novērst matu pūkošanos.
Šampūns labi attīra matus, tomēr mazgāšanās laikā tos padara diezgan cietus. Šampūns ir krēmveida, labi puto, nerada blaugznas un niezi. Ja ne tas, ka mati pēc skalošanas nekļūst mīksti un vijīgi, man šis šampūns patīk.

Biolage Keratindose kondicionieris mitrina un nogludina stipri apstrādātus matus. Piepilda tos, aizsargā pret bojājumiem, tajā pašā laikā saglabājot matus zīdainus un pakļāvīgus. Kondicionieris nav biezs, tas labi nogludina matus, padara tos mīkstus un maigus. Lietoju arī kopā ar citiem šampūniem.


Ļoti priecē, ka Matrix Biolage Keratindose līnija nesatur sulfātus un parabēnus, kas pēc maniem novērojumiem galvas ādu padara daudz, daudz jutīgāku.


Kur nopirkt: Profesionālās matu kosmētikas veikali, 
skaistumkopšanas saloni (Kolonna),
internets (Feelunique)
Cena: 12-14€ par vienību
Vērtējums: 8/10

5 komentāri:

  1. Man visi šampūni kas ir bez "pē" vielām padara matus cietus, maska protams glābj situāciju, bet sajūta man nepatīk.

    AtbildētDzēst
  2. Tavas atsauksmes man liek gribēt tomēr pamēģināt to Matrix. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es domāju, ka Tev patiktu Fiberstrong sērija. :) Man ļoti patika smarža, tāda ziedu-augļu. :)

      Dzēst
  3. Man personīgi interesē konkrētais ķīmiskais sastāvs (pirms es ko pērku). Būtu labi, ja varētu padalīties ar bildi, kurā to var apskatīt.

    AtbildētDzēst
  4. Sastāvus var atrast internetā:
    http://www.beautybay.com/haircare/matrix/biolagekeratindoseprokeratinshampoo/
    http://www.beautybay.com/haircare/matrix/biolagekeratindoseprokeratinconditioner/

    AtbildētDzēst