ceturtdiena, 2015. gada 12. februāris

Pavasari gaidot...

Jau kuro gadu pavasaris uzplaukst dienu pēc manas dzimšanas dienas. Mans pavasaris. Ziedi, liegs pavasara vējš un pirmie siltie saules stari.

Pavasara vēlmes apvienojās ar dzimšanas dienas dāvanām un vēl vairāk. Paldies visiem, kas mani šajās dienās darījuši laimīgu!




Tulpes ir vieni no maniem mīļākajiem ziediem. Līdz ar mīlestību pret ziediem, nāk arī jaunas vāzes meklējumi. Ja agrāk man kristāls nepatika, tad šobrīd man patīk savienot nesavienojamo - kaut ko senlaicīgu ar mūsdienu vieglajām formām un dizainu. Šī konkrētā vāze ir ģimenes relikvija, gadu nepateikšu, bet droši vien no tiem laikiem, kad masīvā koka sekcijā stāvēja kristāla glāzes un šķīvji svētkiem. 


Dāvanu maisiņā iekritis viss, ko vēlējos - pavasara kolekcija un vēl mazliet vairāk. Guerlain kompaktie meteorīti, Chanel nagu laka, lūpu balzams un YSL lūpu eļļa.



Par sajūtām turpmāk rūpēsies pašmāju parfimētā svece Isle of Wolf ar baltās tējas un linu aromātu. Bezgala skaists koncepts un stāsts šīm svecēm. Diemžēl pie mums pieejamas limitētā kolekcijā, bet ir iespēja arī nozvejot šīs pērles ārzemju interneta veikalos. 




Ko vēlaties redzēt pirmo no pavasara kolekcijām?


16 comments:

  1. Bildes pie sienas jāliek! Ļoti, ļoti skaisti. :)

    AtbildētDzēst
  2. Skaisti un pavasarīgi :) Atsauksme par lūpu eļļu ļoti interesē :)

    AtbildētDzēst
  3. Sveicieni pagājušajā jubilejā ;) ☆☆☆
    Skaisti- vēlmes kļūst par īstenību.

    AtbildētDzēst
  4. Ar nepacietību gaidu atsauksmes par lūpu eļļu! :)

    AtbildētDzēst
  5. Es arī gribu tādu dāvanu maisu :) Isle Of Wolf mīļākas sveces, žēl tik, ka pieejamas tikai ziemā.. Aaa un to lūpu eļļu pagrozīju veikalā, bet, k.kā nesapratu.. Tāpēc gaidu atsauksmi!!!

    AtbildētDzēst
  6. Man patīk šis periods, kad ārā vēl sniegs, bet pilni veikali ar tulpēm!

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst