svētdiena, 2015. gada 15. februāris

Planeta Organica Secrets of Arctica - dzērveņu šampūns, irbenes sejas maska, arktiskās avenes želeja ādai ap acīm un dzērveņu eļļa

Nenoliegšu, ka man ļoti simpatizē krievu eko kosmētika, īpaši Planeta Organica zīmols, tāpēc Siberika veikaliņa apmeklēšana man vienmēr beidzas ar jauniem pirkumiem. Šoreiz sejai un matiem.

Secrets of Arctica ir viena no jaunākajām Planeta Organica līnijām, kur par pamatu galvenokārt ņemtas savvaļas ogas, kas aug Arktikā - lācenes, dzērvenes, avenes, mellenes, irbenes.

Groziņā iekrita šampūns, želeja ādai ap acīm, sejas maska un eļļa sejai.



Visiem produktiem ir ļoti sulīgi un uzmanību piesaistoši iepakojumi - nenoliegšu, ka dzērveņu produktus man pat gribējās pagaršot. Ļoti patīk visādas ogas un augļi kosmētikā, dievinu svaigi un patīkami smaržojošus produktus.



Dabīgs atsvaidzinošs šampūns "Organiskā dzērvene, Mitrināšana un kopšana" ar polārās dzērvenes sulu, šampūns paredzēts normāliem un taukainiem matiem.
Nogatavojušās polārās dzērvenes satur bioloģiski aktīvas vielas, kas uzlabo matu un galvas ādas stāvokli, tās atrisina matu taukošanās problēmu, padarot matus tīrus un vieglus uz ilgu laiku. Dzērvenes ir bagātas ar augsti efektīviem antioksidantiem, tie aizsargā matus pret bojāšanos, mitrina, novērš trauslumu. Divdesmit aminoskābes un D vitamīna mikrokapsulas piepilda matu ar veselībai nepieciešamajām barojošām vielām.

Diezgan ilgu laiku matus mazgāju ar šampūniem, kuri satur dažādas eļļas. Nav jābūt ķīmiķim, lai noprastu, ka "eļļainie" šampūni tomēr padara matus taukainākus nekā parasti. Protams, eļļas ir labas, tās pabaro matus un tā, bet katru dienu mazgāt matus vai izpūst sauso šampūnu divu nedēļu laikā nebija vairs manos spēkos, tāpēc meklēju labi attīrošu šampūnu, kas atsvaidzina galvas ādu. No sākuma skatījos uz Matrix Biolage ScalpSync Cooling Mint šampūnu, bet tad Siberika veikalā ieraudzīju jaunumus un vēl tā svaigā dzērveņu smarža... Šampūns labi attīra matus, nekairina galvas ādu (no daudziem šampūniem man sākas galvas ādas nieze) un lieliski atsvaidzina matus mazgāšanas laikā. Ja nemeklējat brīnumu pudelē, šis šampūns tīri labi noder ikdienas lietošanai. Lietoju gan atsevišķi, gan kā "pirmo" šampūnu, jo matus mazgāju divreiz. Šampūns ir želejveida, tomēr, lai labi putotu, man nepieciešams diezgan liels šampūna daudzums.

Šampūns nesatur GMO, parabēnus un SLS.



Dabīga sejas maska visiem ādas tipiem "Organiskās irbenes. Mirdzums un mitrināšana". 
Kanādas irbene satur mikroelementus un fotosterolus, kas nepieciešami ādas jaunībai, šo ogu eļļa momentāli uzlādē ar enerģiju nogurušu, dehidrētu ādu, piesātina ar antioksidantiem, izlīdzina grumbas un mitrina. 

Man patīk sejas maskas, ar kurām nav jāķēpājas. Ienīstu netīru izlietni, kas parasti ir pēc māla masku noņemšanas, tāpēc krēmveida vai seruma maskas man ļoti patīk. Šī maska ir krēmveida, viegli uzklājama. Tā jāklāj uz attīrītas un sausas sejas, jātur 10 minūtes un jānomazgā ar siltu ūdeni. Nekādu dižo efektu neredzēju, t.i., vizuālu pārmaiņu nebija, bet āda bija maigāka. Tā kā šī maska ir tikai jānoskalo, turpināšu to lietot 1x nedēļā.

Sejas maska nesatur ftalātus, parabēnus un sintētiskās krāsvielas.


Dabīga atsvaidzinoša želeja acu plakstiņiem "Organiskā arktiskā kaulene".
Kamčatkas ziemeļu kaulenes (uz iepakojuma rakstīts княженика, tomēr bilde un smarža mani pārliecina, ka tā noteikti ir arktiskā avene) eļļa lieliski tonizē ādu, piesātina to ar vitamīniem, atjauno uzlabo ādas izskatu. A vitamīna mikrokapsula divkāršo kaulenes vitamīnu kompleksa iedarbību - likvidē tumšos lokus, samazina pietūkumu, piešķir ādai veselīgu mirdzumu. Želeja atsvaidzina ādu ap acīm, noņem nogurumu, samazina grumbas un stiprina ādu.

Tumšie loki ir problēma, par kuru man ļoti gribas raudāt, bet laika gaitā esmu ar to samierinājusies. Neticu vairs nevienam brīnumlīdzeklim, kas varētu tumšos lokus likvidēt uz mūžu. Tomēr šis gels nedaudz uzlabo situāciju. Pēc negulētas nakts, dažiem pārdzīvojumiem un nelielas asaru jūras uzklāju šo želeju un patiešām - pēc dažām minūtēm pietūkums bija zudis un tumšie riņķi vairs nebija tik tumši. Želeja patīkami atvēsina ādu ap acīm, bet nekož un nekairina. Smaržo svaigi un patīkami.


Dabīga Arktikas dzērveņu eļļa.
Saglabā un pagarina ādas jaunību, likvidē grumbas, mitrina un atjauno sausu un kairinātu ādu. Artiskās dzērvenes satur daudz tokotrienolus, kas ir efektīvākie antioksidanti, tie novērš šūnu membrānu bojāšanos, aizsargā ādu, novērš novecošanās procesus. Eļļa ir piesātināta ar bioloģiski aktīvām vielām un taukskābēm, tās baro un mitrina ādu. Paredzēta matu, sejas un ķermeņa ādas kopšanai.

Šajā produktā esmu iemīlējusies. Fantastiskā smarža savienojumā ar lielisku iedarbību. Galvenokārt dzērveņu eļļu lietoju vakaros, nakts krēma vietā - eļļa iesūcas ļoti ātri (max 10-15min) un padara ādu maigu un zīdainu. Tāds efekts man nav bijis ne no vienas eļļas. Šī nav sausā eļļa, bet arī nav bieza un taukaina. Esmu likusi klāt arī dienas un nakts krēmiem, bet man šo eļļu vislabāk patīk lietot tīrā veidā.

Nesatur GMO un parabēnus.



Produkti noteikti ir mēģināšanas vērti - patīkama cena un lieliskas sajūtas. Iespējams, ka visi produkti pie mums nav pieejami, tomēr sejas ādas un matu kopšanas produkti plauktiņos bija diezgan plaša izvēle.


Kur nopirkt: Siberika
Cik maksā: šampūns 3.59
 želeja ādai ap acīm 4.79 
sejas maska 3.49
dzērveņu eļļa 6.49
Vērtējums: šampūns 8/10
želeja ādai ap acīm 9/10
sejas maska 7/10
dzērveņu eļļa 9/10


Esat ko mēģinājušas no Secrets of Arctica līnijas? Kādi ir jūsu mīļākie Planeta Organica produkti?

16 comments:

  1. Vai, cik viss skan kārdinoši, man pat bail iet uz Siberikas veikalu! :)

    AtbildētDzēst
  2. Izlietoju tipa dušaseļļu ļoti patika smarža, piedodu, ka nebija eļļa. Rindā gaida ecolab toniks, thai body butter- pasmaržoju ieraudzīju cieti-sviestaino tekstūru un paķēru, kaut kas neizsakāmi garšīgs un hawai tip dušas eļļa. No tās arctica tikai tas zilais mitrinātājs ir, bet vēl neemu mēģinājusi, bet eļļu noteikti paņemšu, ja reiz nav tās plēves sajūtas- uzticēšos tev :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zilais mitrinātājs ir tas krēms ar termālo ūdeni?
      Es noskatīju melleņu ķermeņa krēmu, gribēju ciedru ķermeņa krēmu, bet plauktā nemanīju, varbūt pie mums nav.

      Dzēst
    2. Jā jā, tas pats. Mājās gan izlasīju, ka tas esot visai biezs un tā, redzēs kā klāsies ar to.

      Dzēst
    3. Laikam Siberikās atšķirās piedāvājumi, jo tajā, kur biju, šis krēms nebija. Noteikti gaidīšu atsauksmes par izmēģinātajiem produktiem. :)

      Dzēst
  3. Man gribētos pamēģināt dzērveņu eļļu. Viss tik skaists! :)

    AtbildētDzēst
  4. Esmu ievērojusi,ka mana gaume uz produktiem sakrīt ar tavējo. Kā ieraugu rakstu no Tevis,jau skaidrs,ka gribēsies un vajadzēs.. Tad nu tā,jāsāk medīt tā sejas eļļa ;D ķermeņa zieķu bums man pauzīti paņēma, tagad sākas cits trakums

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es sevi audzinu - kamēr kaut kas viens nebūs iztērēts no zieķu sortimenta, tikmēr jaunu vietā nedrīkstu pirkt, tāpēc sapirkos visādas lietas sejai gan Siberikā, gan TBS. :D

      Dzēst
  5. Sākot lasīt rakstu man pilnīgi degungalā sāka smaržot pēc dzērvenēm un siekalas jau mutē sāka krāties! Kārdinošas liekas ne tikai dzērvenes, bet arī produkti. Vispār sen nav būts, laikam pēdējais laiks atkal iegriezties Siberikā :)

    AtbildētDzēst
  6. mmm, cik skaisti! gribas arī visu pasmaržot!
    tumši loki ir arī mans pārdzīvojums. citreiz no rīta paskatos spogulī un bail sametas. tagad gandrīz katru rītu praktizēju karošu ielikšanu saldētavā :D noņem pietūkumu, bet noteikti gribu šo līdzekli un eļļu arī.

    AtbildētDzēst
  7. ļoti skaisti un kārdinoši, tik žēl, ka es pašlaik boikotēju šīs valsts produktus :( :D cerams, ka situācija mainīsies uz labopusi

    AtbildētDzēst