pirmdiena, 2015. gada 1. jūnijs

Pēdējās pavasara vēsmas, vasaru gaidot - maijs

Maijs ir bijis pārmaiņu un pārdomu mēnesis. Mēnesis, kad izvērtēt, kādus cilvēkus paturēt savā dzīvē un kādus - palaist prom. Mēteļi un zābaki noglabāti līdz rudenim, no skapja izņemti garie, plandošie svārki... Šogad pavasaris ir bijis skaists kā nekad.

Visas maija sajūtas bildēs.



Arī pavasarī nav zudusi mana mīlestība pret ziediem - maijpuķītes un ceriņi, dārzā ziedošas magnolijas un rododendri...

Ķermeņa kopšana ieturēta violetos toņos - fantastiskais ķermeņa jogurts no Dzintars Spa Premium līnijas ar mellenēm un mango un pēc pavasara smaržojošās ziepes ar tikpat pavasarīgu nosaukumu "April in Paris" no MiloMill. MiloMill ziepes man ir vismīļākās - aromātu, dizaina un funkcionalitātes apvienojums. (ķermeņa jogurts nopērkams Dzintara veikalos, cena 14€, MiloMill ziepes - Madara konceptveikali un Stockmann, 5€)

Kā jau paredzēju, ar The Body Shop attīrošo kumelīšu eļļu iedraudzējos siltajā laikā - sejas āda vairs nav sausa un eļļa savu funkciju pilda labi. No rītiem sejai svaigāk liek justies The Body Shop C vitamīna sejas krēms, par ko nesen rakstīju, bet mīlestība no pirmās miniatūras ir slavenā GlamGlow ThirstyMud maska, kas smaržo pēc kokosriekstiem un sejas ādu padara fantastiski maigu. Gribu arī pilno iepakojumu. (kumelīšu eļļa un C vitamīna krēms - The Body Shop 17.40€/27.50€, ThirstyMud maska nopērkama Kristiana, Stockmann, cena par 50g/50€)

No dekoratīvās kosmētikas mīlulis ir Sleek Makeup Face Contour Kit #885 Medium, no kura pagaidām izmantoju tikai izgaismojošu pūderi. Tonis ir perfekts, klāju pāri visai sejai un lietoju virs vaigu sārtuma. (www.sleekmakeup.com 10€)

Parasti nepievēršu uzmanību visādiem bestselleru lūpu balzamiem, bet Maybelline Baby Lips Mint Fresh mani patīkami pārsteidza - viegli klājas, labi mitrina un kņudina lūpas, ir SPF 20. Nedaudz pēc vaska, nedaudz pēc svaiguma, lūpu balzams par tādu cenu ir ļoti labs un vāciņš arī ir diezgan izturīgs, somā nepazudīs. (Drogas, ap 2€)



Liels prieks arī par Prāta Vētras jauno albumu 7 soļi svaiga gaisma.
Ja neesi vēl noklausījusies - Spotify piedāvā lielisku iespēju to izdarīt. Vēl tikai jānopērk biļetes uz koncertu.


Ar izlietotajiem produktiem maijā bija ļoti interesanti - no dažām nagu laku es noteikti negribēju šķirties, bet mana māsīca izdomāja, kāpēc nepazieķelēt Dior, Essie, Artdeco, Orly un OPI lakas. Mīļās māmiņas un meitenes, kuras dzīvo kopā ar maziem bērniem - slēpiet visu! 

Izlietots maijā.


1. Yves Rocher Jardins de Monde greipfrūtu dušas želeja - svaiga, patīkama, bez parabēniem. Iztērējās ļoti ātri. Nezinu, vai pirkšu jaunu, man īsti nepatīk klientu apkalpošanas politika YR veikalā.
2. Dove Purely Pampering dušas krēms ar mandelēm un hibisku - patīkama, jauka smarža, krēmīga tekstūra. Dove dušas krēmi man ļoti patīk - silti aromāti par ļoti draudzīgu cenu. Vēlos izmēģināt arī atjaunoto dušas krēmu līniju.
3. The Body Shop Nutriganics Softening Cleansing Gel Oil - mans favorīts sejas ādas attīrīšanai. Želeja, kas masējot pārvēršas par eļļu. Lieliskas sajūtas, noteikti pirkšu atkārtoti.
4. Isana nagu lakas noņēmējs - žanra klasika, vienmēr pērku tikai šo.
5. Avon Naturals ķermeņa losjons ar ābolu ziedu smaržu - ķīmiska smarža, bet patika losjona tekstūra. Man vēl ir šāds ar citronu un gerberu, smaržo daudz labāk.
6. Stenders meloņu vannas burbuļbumba - šī zīmola bumbas man vilties nekad neliek.
7. The Body Shop mango roku krēms - esmu iemīlējusi šos roku krēmus, perfektāku tekstūras un smaržas apvienojumu neesmu vēl atradusi.
8. Kivvi Pyrus Cydonia Linea harmonizējošs sejas toniks - ļoti patīk, nesmaržo pēc spirta un ādai liek justies labāk.
9. Attirance citronu cukura skrubis - patika svaigā smarža, ne miņas no cif vai citiem tīrīšanas līdzekļiem. Pats skrubis diezgan eļļains.
10. Garnier Fresh Essentials kosmētikas noņēmējs - arī biežs viesis manā plauktā. Acu dekoratīvo kosmētiku noņem perfekti.
11. Stenders melleņu dušas krēms - ļoti patīkami smaržojošs produkts.
12. YSL Babydoll skropstu tuša - mana mīļākā tuša, lietoju jau trešo iepakojumu.
13. Maybelline Smoky Eyes skropstu tuša - manuprāt, labākā drugstore tuša, arī jau kāds trešais vai ceturtais iepakojums.
14. Māsīcas nedarbi - nagu lakas - OPI Alpine Snow, Essie Butler Please, Artdeco Couture Coral, Orly Glowstick un mana vislielākā sāpē Dior Diorlisse Abricot. OPI un Dior pirkšu atkārtoti, varbūt arī Orly, pārējiem toņiem manā kolekcijā ir arī variācijas.

Un nu mana mīļākā bilde - pirkumi/jaunumi... kas mani īstenībā šokēja, jo čupiņa ir salīdzinoši maza. Iespējams, ka kaut ko esmu aizmirsusi.





Matrix Biolage Fiberstrong šampūns un balzams, šo līniju mēģināju pirms diviem gadiem, patika. The Body Shop svaigie jaunumi - C vitamīna krēmi, par kuriem jau lasījāt un Virgin Mojito skrubis un sorbets, klāt vēl jānopērk dušas želeja, būs veldzējošs vasaras kokteilis karstajām dienām. Beidzot man tiek tā laime izmēģināt Rituals... un slaveno Beauty Blender sūkli.
Vēl nieciņi no YSL dekoratīvās kosmētikas - kulta produkts Touche Eclat un jauna Babydoll skropstu tuša.
Patiešām neticas, ka tik maz, varbūt kļūstu prātīgāka un beidzot neapzināti esmu sākusi apvaldīt savu iepirkšanās kāri.


Lai visiem skaista vasara!

10 comments:

  1. Mazie TBS roku krēmi man arī ļoti patīk un daudzi aromāti pa prātam manam degunam, tā kā ir no kā izvēlēties.
    Bildes, kā jau vienmēŗ, baudāmas.

    AtbildētDzēst
  2. Tik šausmīgi visas lakas izlēja, ka jāmet ārā :o Nekas pāri nepalika? Nu, būs modes dāma! :)

    AtbildētDzēst
  3. Skaistas bildes! :) Un, žēl nagu lakas, bet nu bērni! tā jau ir, tāpēc manas lakas slēpjas skapja dzīles un paslēptas no visiem :D

    AtbildētDzēst
  4. Uh, kā kai uzraksta visu kas sakāms? :)) šķiet, ka vieglāk izrunāt! :)) mmm - baby lips rullz, man ļoti patīk. Attirance skrubji man patīk dēļ eļļainuma- manai sausajai ādai kā reiz ;) Stenders vannas bumbas ir izcilas. Patīk arī LUSH bet Stenderam kkā šķiet ērtākas :) un par Maybelline tušu piekrītu 100% es izmantoju līgavām ūdensnoturīgo! Zinu, ka, lai vai kas- tuša būs vietā :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man bija arī Smoky Eyes tumši zila, sailgojos, jānopērk. :)

      Dzēst
  5. Nu ļoti darbīgi! :) Par nagu lakām gan žēl.. Un es tikko savas visas izkārtoju skaistos akrila displejos.. Mana 5gadniece jau droši vien berzē roķeles.. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, jā! Varētu būt jautri (un apzinīgi papļeckāties). :)

      Dzēst