trešdiena, 2015. gada 17. jūnijs

Stenders Savvaļas Rozes sejas kopšanas līnija

Agrāk man ļoti nepatika rožu aromāts, tas likās sintētisks, ķīmisks un galvassāpju izraisošs. Labākie kosmētikas un aromātu zīmoli ir spējuši radīt tik niansētu un smalku rožu aromātu, ka pat manas konservatīvās (roze? nē, nekad!) smaržu kārpiņas šobrīd priekā gavilē.
Aprīļa beigās pašmāju kosmētikas zīmols Stenders laida klajā jaunu sejas kopšanas līniju "Savvaļas roze". Man tika tā laime apmeklēt ļoti skaisto un ziedošo prezentāciju, kā arī izmēģināt dažus sejas ādas kopšanas produktus.


Kolekcijā "Savvaļas roze" ietilpst deviņi produkti - sejas skrubis, krēms ādai ap acīm, serums, dienas krēms, mitrinoša želeja, nakts krēms, līdzeklis acu un lūpu kosmētikas noņemšanai, toniks un micelārais ūdens.


Maigi attīrošs sejas skrubis "Savvaļas roze" ir maigs līdzeklis sejas pīlingam, kas saudzīgi atbrīvo ādu no vecajām šūnām un netīrumiem, atklājot daudz tīrāku, gludāku un veselīgāku sejas ādu. Sejas skrubis satur valriekstu čaumalu pūderi, savvaļas rožu ziedu un sakņu ekstraktus.

No skurbju lietošanas sejas ādas kopšanai esmu atsacījusies jau diezgan sen. Sajūtas, lietojot skrubi, ir patīkamas, tomēr nekādu vizuālu efektu es neredzu. Iespējams, ka skrubis patiešām attīra ādu no vecajām šūnām, tomēr mana āda izmaiņas nejūt. Sejas ādas attīrīšanai turpinu lietot Madara Peel masku un The Body Shop kumelīšu eļļu, šo skrubi izmantoju rokām un ienadžiem.


Mitrinoša želeja sejai "Savvaļas roze" ir viegla un atsvaidzinoša želeja sejai, kas acumirklī dzili mitrina ādu, padarot to jūtami gludāku.

Man kā želeju un serumu fanei produkts ļoti patīk. Želejai ir viegla konsistence, ātri iesūcas ādā. Ādu mitrina ļoti labi. Mitrinošo želeju lietoju pēc sajūtām - gan no rīta, gan vakarā, gan pa dienu pēc dušas.


Dienas krēms ar SPF 15 "Savvaļas roze" ir viegls dienas krēms, kas nodrošina ilgstošu ādas mitrināšanu un saules aizsardzību, padarot sejas ādu gludāku un piešķirot starojošu izskatu ik dienas.

Parasts dienas krēms, klājas viegli, neatstāj baltos pleķus, tomēr iesūcas ādā ilgāk nekā es to vēlētos. Pēc iesūkšanās āda iegūst tādu samtainu tekstūru, tas gan man ļoti patīk. Lieliski piemērots nesteidzīgiem rītiem mājās, dzerot rīta kafiju. 



Micelārais ūdens "Savvaļas roze" ir tonizējošs sejas ūdens ar trīskāršu iedarbību - tas efektīvi attīra ādu no ikdienas netīrumiem, noņem dekoratīvo kosmētiku un sniedz ādai mitrināšanu un svaigumu.

Pašmāju ražotajiem micelārajiem ūdeņiem ir viena liela problēma - tie nespēj pilnībā noņemt acu dekoratīvo kosmētiku. Arī it kā ērtais dozators man nepatīk - ar vienu pumpīša spiedienu vates plāksnīti samitrināt nevar, bet kad spiež jau trešo reizi, viss šļakstās garām.



Man ļoti patīk produktu dizains, tāds glīts un korekts, tomēr smarža sejas produktiem ir pārāk stipra. Viss būtu labi, ja vien aromāts būtu kādas divas vai trīs reizes maigāks, jo micelāro ūdeni diezgan ilgi baidījos likt pie acīm, jo likās, ka spēcīgā smarža man izdedzinās acis. Lai arī sejas krēmiem aromāts pēc laiciņa izgaist, tomēr divus produktus lietot kopā nav iespējams, smarža ir pārāk intensīva un mazliet sāk reibt galva.


Kur nopirkt: Stenders veikali
Cik maksā: no 11.90€ līdz 23.90€
Vērtējums: skrubis, micelārais ūdens 5/10
mitrinoša želeja, sejas krēms 8/10


Esat mēģinājušas kaut ko no "Savvaļas rozes"?

9 komentāri:

  1. Es esmu mēģinājusi tikai dienas krēmu un patika, gaidīšu atsauksmi no māsas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Patīk tas samtainais efekts pēc krēma lietošanas. :)

      Dzēst
  2. Diemžēl arī man likās, ka šīs būs kārtējais garām variants.. skatos, ka nēsmu kļūdijusies.. Nezinu, kā Strenders izies no savas "ķīmiskās slavas" jo diemžēl, ar aromātiem viņi pārcenšās, iespējams, ka tas ir domāts citam pircēju segmentam, grūti spriest.. viņu ziepītes gan man patīk, bet tās gan izmantoju rokām..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aromāts ir ļoti jauks, bet nu sejai galīgi tas neder. :/

      Dzēst
  3. Man Latvijas braucienā nopirkās mitrinošā želeja. Smaržīgajā veikalā ostot, nelikās, ka būs tik intensīva tā roze, bet priekš sejas krēma - piekrītu Tev, ka labāk būtu vājāks... Bet pats par sevi konkrētais rozes aromāts likās diezgan dabīgs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, pats aromāts ļoti feins, drīzāk piemērots ķermeņa kopšanas produktiem.

      Dzēst
  4. Kad tikko ieraudzīju jaunumus, biju dikti ieinteresēta, bet vairāk papētot secināju, ka gribētu vien to mitrinošo želeju, bet patlaban mani vairāk piesaista citi zīmoli.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mitrinošā želeja man patīk. :) Laikam gan neko citu nepirkšu.

      Dzēst
  5. man arī laikam visinteresantākā liekas želeja. :)

    AtbildētDzēst