trešdiena, 2015. gada 1. jūlijs

Vasaras garšas - jūnijs

Šodien laiks ir fantastisks. Esmu ielējusi sev glāzi Rosé, uzlikusi mierīgu mūziku un baudu mazā atvaļinājuma pirmo dienu. Jūnijs ir bijis tik ļoti emociju un sajūtu pārbagāts, ka joprojām lidinos dažus metrus virs zemes. Izlaidumi, ballītes, Jāņi un vakar - mazās māsīcas 2 gadu jubilejas svinības. Viss plūst, viss mainās un viss notiek uz labu.

Jūnija mīļāko lietu fotosesija zem jasmīnu krūma.




Pusgada laikā esmu lietojusi trīs vai četrus veidus no Matrix matu kopšanas līdzekļiem. Visvairāk pie sirds gājusi Matrix Biolage Volumebloom sērija, tomēr arī Fiberstrong (attēlā) nav ne vainas. Jūtu, ka mati jau ir pieraduši pie šī zīmola, laiks pārmaiņām. 
Matrix Biolage Fiberstrong šampūns un kondicionieris paredzēti bojātiem matiem. Šampūns labi attīra galvas ādu, kondicionieris - padara matus mīkstus. Šai līnijai ir ļoti jauks augļu-ziedu aromāts. (Kolonna, internetveikali, cena ap 12 līdz 15€).

The Body Shop aveņu želejskrubis ir īsta bauda dušā. Aveņu zapte, kas maigi attīra ādu. Ceru uz atlaidēm noķert vēl kādu ķobīti. (The Body Shop, ar atlaidi 10€)

Mīļākā jūnija zieķa statusu ieguvis The Body Shop citronu sviestkrēms, patīkama un atsvaidzinoša smarža un laba mitrinoša. Nav lipīgs vai ķepīgs. (The Body Shop, ar atlaidi ap 11€)

Nespēju turēties pretī Avon katalogu kārdinājumam un pasūtīju sev Foot Works ananāsu sorbeta pēdu kopšanas līdzekļus. Nedaudz jūtu spirta piesitienu, bet pēdu losjons smaržo labi un atsvaidzinoši. (Avon katalogs, cena ap 3€)

No dekoratīvās kosmētikas iemīļoti divi produkti, ko lietoju jau ļoti ilgi. Dior Addict Gloss tonī 732 Paradise bija viens no pirmajiem pašas pirktajiem selektīvās kosmētikas nieciņiem. Korallis ar šimmeri, vasarai perfekts. (Stockmann, Douglas, Kristina, cena ap 35€)
Acu ēnu paletes man nepatīk viena iemesla dēļ - reti kura ir tā palete, no kuras var izlietot visus toņus (es runāju par parastiem mirstīgajiem, kuri nav meikapa mākslas entuziasti un pieturas pie viena krāsošanās stila vairākus gadus), tad nu Chanel Les 4 Ombres tonī 214 Tisse Mademoiselle paletei ir cerības tikt izlietotai līdz galam. Esmu gandrīz piebeigusi trīs gaišākos toņus, tomēr, man neraksturīgi, pēdējā laikā izmantoju arī pašu tumšāko toni. Par paleti rakstīju šeit. (Stockmann, Douglas, Kristiana, cena ap 54€)



Savu iedvesmu pēdējos brīžos smeļos dārzā, kur viss zied. Bildē mans asistents - lendzīra kucīte Merila.


Agrāk nekad nebiju pievērsusi uzmanību ceriņu krāsas rozēm, līdz tās uzziedēja dārzā. Fantastisks skaistums un tā smarža - ielikt pudelītē un smaržot visu laiku. Pasakainas puķes.

Izlietotie produkti gandrīz visi ir ļooti patikuši.

Mossa attīrošās krēmputas noteikti ir mans favorīts un tiks pirktas atkārtoti.
Dzintars Spa Premium melleņu-mango jogurts - fantastiska tekstūra un salda smarža. Noteikti pirkšu atkārtoti vēl kādu aromātu.
Nivea Fresh Natural dezodorants - man Nivea dezodoranti ļoti patīk, lietoju regulāri, bet šobrīd esmu pārgājusi uz Garnier.
Matrix Biolage VolumeBloom šampūns un balzams - liekas, ka šī Matrix līnija no visām lietotajām man tīk vislabāk. Kaut kad pirkšu atkārtoti.
Kivvi Pyros Cydonia Linea mitronoša želeja sejai - mitrinošo efektu gaidīju mazliet lielāku, bet želejai nekāda vaina.
Lancome La Vie Est Belle EDP 30ml - mana saldā kaisle. Tik ļoti manas smaržas. Velvet Mimosa teic, ka man vajag Dzintars Operu, bet es vēlos jaunās Viktor&Rolf Bon Bon. Bet gan jau man vajag gan Operu, gan Bon Bon :)
Garnier Mineral UltraDry dezodorants - efekts labs, smarža īsti nepatika. Šo dabūju dāvanā pagājušā gada Positivus festivālā, izlietojusi esmu.
Planeta Organica augļskābju gels-pīlings - ja no sākuma par šo produktu biju sajūsmā, tas patiešām manu sejas ādu padarīja labāku, tomēr beidzoties otrajam iepakojumam, pazuda arī efekts.
Glamglow ThirstyMud sejas maska - ļoooti patika efekts, bet nepatīk maskas cena. Vēl vedu ar sevi pārrunas, vai man vajag.
Nspa greipfrūtu dušas želeja ir patīkams atklājums plaša patēriņa kosmētikas jomā. Dušas želeja ļoti svaigi smaržo, labi attīrā ādu, kā arī es saskatu ļoti lielas līdzības ar The Body Shop dušas želejām. Arī cena priecē.
Humble Brush zobu birste jeb pandām draudzīgā zobu birste bija diezgan spontāns pirkums - man iepatikās dizains. No sākuma zobu birstīte bija forša, to bija patīkami ņemt rokās, tomēr nolietojās mēneša laikā. Drīzāk aksesuārs, ne zobu birste.
Essence long lasting acu zīmulis tonī 020 hot chocolate - acu zīmulis kā zīmulis, vēlējos, lai būtu nedaudz mīkstāks.

Jaunumu čupiņa.

Īstenībā ir diezgan grūti katra mēneša beigās atcerēties, kas nopirkts, kas atsūtīts izmēģināšanai. Kā jūs "vedat" savu kosmētisko grāmatvedību? Zinu, ka dažas tūbiņas stāv otrā mājā, dažas kaut kur nozudušas vai aizmirsušās. Kādu laiku mēģināju visu pierakstīt, bet tad palaidu pašplūsmā, jo apnika. Bet domāju, ka atkal jāatsāk - tā var kontrolēt gan savu naudas plūsmu, gan produktu daudzumu un apjomu. Par jaunumiem - man veicās divos konkursos, kur laimēju Kerastase matu eļļu un Tom Ford smaržas, patiešām prieks. Pārējais viss - bildēs.

Ceru, ka jūlijs būs karsts un nesīs daudz jaunas vēsmas.
Priekā!

21 komentārs:

  1. Foršs jūlija kopskats! :) Gaidu atsauksmi par Tom Ford !

    AtbildētDzēst
  2. Cik skaisti un pasakains dārzs! :) vairāk brīvā laika, lai vasarā tādā laiskotos ar glāzi vīna :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Rīti ar kafijas krūzi un vakari ar vīnu te ir lieliski. ;)

      Dzēst
  3. Baudāms raksts! :)
    Es savukārt sāku just, ka mani mati pieraduši pie Tigi produktiem, kaut kas jāpamaina un šobrīd sliecos tieši uz Matrix Biolage pusi, vienīgi neesmu vēl izlēmusi, Hydrasource vai Keratindose.
    Iekārdināja TBS citronu sērija. Vai viņa vēl ir pieejama uz atlaidēm?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)
      Abām līnijām nav ne vainas, bet Hyrdrasource vairāk patika. Šķiet, ka citrons uz atlaidēm vēl bija. ;)

      Dzēst
  4. Es sapņoju par tādu dārzu gandrīz katru jūnija dienu :D Man Mossa putas arī drīz beigsies, noteikti pirkšu vēl. :)

    AtbildētDzēst
  5. Tas suns - izskatās pēc īstas mīļuma kupenas :) Tā vien gribas paņurcīt :)

    AtbildētDzēst
  6. Viss tik forši aprakstīts! Un dārzs tik skaists! :) Man jasmīni tikai šodien uzplauka, tā kā par to skaistumu varēšu vēl kādu brītiņu papriecāties :)
    Es pirkumus rakstu pierakstu kladē, blakus favorītiem un citām lietām. Man stāv pie darba galda un kā zinu, ka krājumi papildināti pierakstu sev atmiņā līdz mēneša beigām :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī izdomāju, ka rakstīšu vienā kladē, ko turēšu uz darba galda, ceru, ka neko nepiemirsīšu. :)

      Dzēst
  7. Fantastiski. Bildes tik skaistas un Tavs daŗzs.. ehh.. sapnis... Pamieloju acis ;) Uz brīdi pilnīgi sajutos ne tā ka sēdētu birojā.

    AtbildētDzēst
  8. Es plānotāja beigās sarakstu pa mēnešiem visus jaunumus.
    Man atkal TBS citrons kaut kā īsti nepatika

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man no sākuma nepatika, kad šī līnija parādījās, bet tagad ļoti, ļoti. :)

      Dzēst
  9. Mmm, citrons man patika, bet tagad mojito ir galvenais varonis :) Gaidu atsauksmi par Tom Ford :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man mohito vēl nav safočēti, tāpēc es tā prātīgi, lai neredz lietojuma pazīmes. :)

      Dzēst