sestdiena, 2014. gada 4. oktobris

Madara dušas ziepes un sejas maskas

Madara kosmētika man vienmēr saistās ar vasaru, siltumu, skaistajām Latvijas pļavām, sajūtām... Šķiet, ka viens no pievilcīgākajiem kosmētikas zīmoliem, ko radījuši latvieši - skaists dizains, gaumīgas un glītas reklāmas un, protams, produktu kvalitāte var konkurēt ar ārzemju eko kosmētikas piedāvājumu.

Ar Madaru esmu pazīstama diezgan sen, mēģināts daudz - attīrošās putas, ziepes sejai, toniks, sejas un acu krēmi, lūpu balzams un tonējošais fluīds sejai, ko pirms kāda laika uzskatīju par labāko tonālo līdzekli.




Izmēģināt Madaras dušas ziepes mani iekārdināja RoseLouxembourg, un tā kā tuvojās Madaras atlaižu diennakts, tās arī pasūtīju.


Atsvaidzinošas ziepes ar Ziemeļu piparmētras ēterisko eļļu iesaku izmēģināt visiem, kuri dievina piparmētru smaržu. Dušas ziepes patiešām ir lieliskas - no rītiem atmodina un vakaros nomierina. Īsta aromterapija dušā. Galvenās sastāvdaļas - roze, piparmētra, aļģe un piparmētru ēteriskā eļļa.

Tonizējošas ziepes ar Ziemeļu cidonijas ekstraktu man liek atcerēties vasaru - cidoniju un pļavas zālīšu sajaukums, ļoti patīkams un viegls pļavas aromāts. 

Abas dušas ziepes labi puto un maigi attīra ādu, iepakojums priecē - gaumīgas 250ml pudelītes ar pumpīti ērtākai lietošanai. 


Sejas maskas ir Madaras jaunums - iznāca pavisam nesen, bet jau ieguvušas atzinību kosmētikas mīļu pasaulē (domāju, ka neizpaliks arī balva kā labākajai sejas maskai 2014 kādā no glancētajiem žurnāliem).

PEEL jeb augļskābju pīlinga maska ir ļoti šķidras un vieglas konsistences maska, kuras uzdevums ir nodrošināt tūlītēju ādas mirdzumu, atbrīvot ādu no atmirušajām šūnām un mazināt krunciņu redzamību. 
Patīk, ka maska ir viegli uzklājama un tikpat viegli noņemama, iedarbība ir laba - patiešām var just augļskābes, tomēr es tik ļoti esmu iemīļojusi Planeta Organica augļskābju pīlingu, ka PEEL maska man lielu sajūsmu neraisa. Tomēr neteikšu, ka produkts ir slikts, maska ir ļoti laba un savu uzdevumu pilda. 

DETOX jeb dziļi attīroša maska ar Latvijas ezera dūņām sašaurina poras un attīra, radot atsvaidzinātas, matētas un vitalizētas ādas izskatu. Šo masku ilgi neizmēģināju, jo man nepatīk dūņu maskas, t.i., nepatīk to uzklāšana, noņemšana un ķēpāšanās. Īstenībā nedaudz nožēloju, ka šo masku neizmēģināju pirmo, jo tā ir lieliska - labi savelk ādu un padara to skaistu un mirdzošu. Esmu sajūsmā. 

Abas maskas pieejamas divo tilpumos (12,5ml un 60ml), ērtos un glītos iepakojumos.


Kur nopirkt: Madara veikals, internetveikals
Cik maksā: dušas ziepes 9,95, sejas maskas 23,50 (60ml)
Vērtējums: dušas ziepes 8/10, sejas maskas 8/10 (PEEL), 9/10 (DETOX)


Nenoliegšu, ka Madara kosmētika nemaksā lēti, tomēr divas reizes gadā ir atlaižu diennakts, kur ar 40% atlaidi var pasūtīt visu sev vēlamo un klāt dabūt arī jauku dāvanu (bieži vien kādu no jaunumiem).

Nāks ziema, nāks sals, noteikti izmēģināšu Madara DD (daily defence) krēmu.

18 comments:

  1. Skaistas bildes! Man patīk maskas un arī DD krēmu pirkšu atkārtoti, patīk lietot uz nakti gan sejai, gan rokām, tāds labi barojošs. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Man bija labo foto diena! :)))
      Cik mēģināju DD, man arī patika! :)

      Dzēst
  2. Man ir tās vitalising ziepes. Man kaut kā ne ļoti, gribējās stiprākas :( būs jāizlieto rokām.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man patīk, kaut kas nebijis un tā, citādāk man TBS dušas želejas jau mazliet sāk apnikt. :)

      Dzēst
  3. Man arī wishlistā stāv DD krēms :)
    Par maskām piekrītu katram tavam vārdam :) Peel maskai ir arī lētākas alternatīvas, lai gan PO pīlingam atkal iztrūkst to jauko mirdzumiņu sastāvā... :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Toties PO pīlingam ir skaists stikla iepakojums. :)

      Dzēst
  4. No Madaras man visvairāk ir paticis tonējošais fluīds, to arī visu laiku lieto mana mamma. Patika arī roku krēms (nosaukumu neatceros). Vēlos izmēģināt jaunās sejas maskas. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tonējošais fluīds bija foršs, bet tagad man labāk patīk matēta, nevis spīdīga seja. :)

      Dzēst
  5. Dievinu piparmētru dušas ziepes. Ja deguns ciet un iet dušā, liekas, ka uzreiz elpot vieglāk :) Maskas būs jāņem uz nākamajām lielajām atlaidēm, man liekas, ka šoreiz kā jauniemiem tām nepiešķīra atlaides, ne?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, atlaides nebija, bet dāvanā pie pirkuma dabūju PEEL maskas miniatūru. :)

      Dzēst
  6. Man sagribējās to piparmētru dušas želeju :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, piparmētras ir foršas! :)
      Es atkal skatos, ka Trakajās dienās būs arī Kivvi dušas želejas, jāpaķer kāda.

      Dzēst
  7. Man loti patīk Madara koncepts , kaut gan izmēgināts ir TIKAI viens produktus , želejveida krēms ,bija ok !

    AtbildētDzēst
  8. Sakārdināji ar tām dušas želejām, bet man vēl jāizlieto esošās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī apritē vairāki dušas produkti, nu neesmu kā normāls cilvēks, kas pērk tikai tad, kad beidzas. :D

      Dzēst
  9. Bildes ļoti skaistas!
    Madara Peel maska vairāk iepatikās nekā Detox, lai gan Peel nedaudz esmu nolikusi malā un lietoju PO pīlingu. Abi produkti ir tik līdzīgi, ka īsti nevar izšķirties, kurš labāk patīk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man laikam pīlings patīk vairāk, tomēr maska arī ir ļoti laba. :)

      Dzēst