sestdiena, 2014. gada 11. oktobris

Šī brīža sejas kopšana

Vēlos padalīties mini-atsauksmēs ar sejas kopšanas produktiem, ko šobrīd lietoju - daži no tiem ir jauni, daži - uz palikšanu manā kosmētikas plauktiņā.



Mossa attīrošas krēmputas ar balto jāņogu un AHA augļskābēm - nesen jau izteicos, cik ļoti man patīk šīs sejas putas. Lieliski uzmundrina sejas ādu no rītiem. 

Nivea Sensitive 3in1 micelārais ūdens - šo micelāro ūdeni patiešām mīlu. Tam nav smaržas, kosmētiku no acīm noņem ļoti labi un seju arī tonizē. Dažreiz lietoju parastā ūdens vietā. Kvalitāte un cena ļoti apmierina. Izlietoti jau diezgan daudzi iepakojumi, noteikti pirkšu atkārtoti. 

Garnier Fresh Essentials acu dekoratīvās kosmētikas noņēmējs - otra mana mazā mīlestība. Jauka smarža, parocīgs tilpums izbraukumiem un kosmētiku noņem ļoti labi.

Nivea Visage Q10 Energy Day Care sejas krēms - uzmundrinošs sejas krēms, kura mērķis ir samazināt grumbiņas. Enerģijas krēmus jau vēlējos izmēģināt sen, un jā, produkts nelika vilties. Tam ir svaiga un uzmundrinoša smarža, pēc krēma uzklāšanas seja patiešām ir pamodināta, svaiga un mirdzoša.

Madara DETOX dziļi attīroša maska - pēdējais sejas masku favorīts, iepriekš lietoju LUSH svaigās sejas maskas. Patīk!

Bio2You maigs smiltsērkšķu krēms ādai ap acīm - šo krēmu man ieteica draudzene, lietoju jau otro iepakojumu. Ļoti patīkamas un vieglas konsistences krēms, iesūcas ātri, ar vienu dozatora devu pietiek abām acīm. Es un acu krēms pagaidām šķirties netaisāmies, nopietnas attiecības mums jau ir pusotru gadu. 

Planeta Organica gels-pīlings ar papaijas ekstraktu un AHA skābēm - es neticu, ka ir vēl kāda skaistummīle, kas šo nav izmēģinājusi... Patiešām lielisks produkts par lielisku cenu. Seja uzreiz kļūst starojoša un mirdzoša. Mans absolūtais favorīts, ar ko būšu kopā līdz ražotājs mūs šķirs. 

Paraudziņi - prieks, ka The Body Shop veikalā ir iespēja palūgt paraudziņus, īpaši sejas kopšanas produkcijai. Ir daži līdzekļi, kas mani interesē, bet pilnos iepakojumus uzreiz nevēlos pirkt. Mazajos bundulīšos ir E-Vitamīna nakts serums-eļļa (īsti nepatika, bet mēģināšu vēl) un Drops of Youth jaunības pilieni (ļoti patīk).


Jautājumi/viedokļi/ieteikumi?

12 comments:

  1. Es, es vēl neesmu to Plasneta Organica mēģinājusi! :D Un to Nivea micelāro ūdeni man arī vajadzēs izmēģināt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti vajag izmēģināt!
      Šķiet, ka pat Drogās šiem abiem produktiem ir atlaides. :)

      Dzēst
    2. aha serumu vasarā nevienās Drogās nevarēja dabūt, arī Siberikas veikalā vienu brīdi nebija, kamēr beidzot noķēru.

      Dzēst
    3. Varētu tā būt, bet tagad, cik esmu bijusi Drogās, viņi laikam visos veikalos ir ielikuši PO sejas kopšanas sēriju, problēmām atrast nevajadzētu būt.

      Kā patīk pīlings?

      Dzēst
  2. Drops of youth arī mans ilggadējs favorīts. Patīk, bet vecums vēl īsti nepieprasa tādu lietot :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man vecums sāk atļaut, domāju, ka iegādāšos. :)

      Dzēst
  3. Garnier lidzeklis ar manu tusu gan tiek gala diezgan svaki, ehh. Madara maska ari man patik, ja ne pozitivas atsauksmes visps blogos pec kartas, nemaz nebutu atklajusi labo masku.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu mēģinājusi noņemt kādas trīs dažādas tušas, notīra perfekti, vienīgais mans nosacījums - lai vatīte ir ļoti mitra, tad labāk nāk nost.

      Dzēst
  4. Forši produkti! Man ir līdzīga sejas kopšana, jo es mazgāju ar Guinot putiņām un lietoju to pašu Planeta Organica pīlingu. Garnier zaļais kosmētikas noņemamais man nederēja, jo neko nevarēju no acīm notīrīt. Tagad lietoju Garnier divfāžu noņēmēju acu kosmētikas noņemšanai. Micelāro ūdeni no Bioderma.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nopirku The Body Shop želeju-eļļu sejas tīrīšanai vakarā, pirmie iespaidi ļoti labi. :)
      Garnier divfāžu noņēmējs man arī ir, ar to parasti tīru nost sarkanās lūpu krāsas.
      Bioderma ūdens ir foršs, bet mans iekšējais žīds Latvijā to neļauj pirkt un pasūtīšanai esmu slinka. :D

      Dzēst
  5. Tas Bio2You krēmīņs ādai ap acīm ir tāds ko var lietot arī no rītiem vai tomēr vairāk tāds biezs, vakara produkts? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Krēms ir ļoti viegls, tāds želejīgs. Lietoju gan no rītiem, gan vakaros.

      Dzēst